کافه مقاله

کافه مقاله

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته صنایع غذایی

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)
آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر ، فیش فینگر) در قالب ورد و در 17 صفحه در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان ، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است

توضیحات بیشتر

دانلود 34,440 تومان

خلاصه میکروبیولوژی جاوتز

خلاصه میکروبیولوژی جاوتز
جزوه خلاصه شده میکروبیولوژی جاوتز قالب PDF کاملا رنگی، طبقه بندی شده و منظم مناسب شب امتحان

توضیحات بیشتر

دانلود 26,160 تومان

جزوه سردخانه مواد غذایی

جزوه سردخانه مواد غذایی
جزوه سردخانه مواد غذایی دکتر برومند قالب پی دی اف ( پاورپوینت پی دی اف شده) 133 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 30,000 تومان

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی

پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی
فایل پاورپوینت میکروبیولوژی عمومی در قالب پاورپوینت و 44 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 29,880 تومان

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی

پاورپوینت میکروبیولوژی مواد غذایی
فایل میکروبیولوژی مواد غذایی شامل دو مجموعه پاورپوینت کاملا مجزا و کامل فایل اول شامل 89 اسلاید فایل دوم شامل 29 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 39,600 تومان

پاورپوینت گیاهان دارویی

پاورپوینت گیاهان دارویی
فایل گیاهان دارویی در قالب پاورپوینت و 51 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 30,000 تومان

آزمایش های کیفی و کمی شیر

آزمایش های کیفی و کمی شیر
آزمایش های کیفی و کمی شیر در قالب پاورپوینت و 46 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

پاورپوینت بستنی

پاورپوینت بستنی
فایل بستنی در قالب پاورپوینت و 23 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 20,400 تومان

پاورپوینت تغذیه ورزشی

پاورپوینت تغذیه ورزشی
پاورپوینت تغذیه ورزشی در قالب پاورپوینت و 146 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 33,600 تومان

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن
در این فایل کلیه تقلبات شیر و چگونگی تشخیص این تقلبات توضیح داده شده است قالب پاورپوینت 33 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 29,880 تومان

گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام

گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام
گزارش بازدید از کارخانه فراورده های گوشتی شام شام احسان قالب ورد 38 صفحه

توضیحات بیشتر

دانلود 23,760 تومان

جانشین های کره کاکائو

جانشین های کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو 17 اسلاید قالب پاورپوینت

توضیحات بیشتر

دانلود 16,680 تومان

میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی)

میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی)
میکروانکپسولاسیون (ریزپوشانی) قالب پاورپوینت 43 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 31,080 تومان

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن قالب پاورپوینت 44 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 23,760 تومان

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی

اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی قالب پاورپوینت 80 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 29,760 تومان

پاورپوینت تولید سس مایونز

پاورپوینت تولید سس مایونز
فرایند تولید سس مایونز در قالب پاورپوینت و 21 اسلاید

توضیحات بیشتر

دانلود 23,760 تومان

گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان

گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان
گزارش کاراموزی در کارخانه شیر پگاه آذربایجان در قالب ورد و 150 صفحه بسیار کامل و جامع

توضیحات بیشتر

دانلود 47,880 تومان

گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی

گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی
گزارش بازدید از کارخانه نوشابه سازی در قالب ورد و 8 صفحه مناسب برای ارائه گزارش بازدید

توضیحات بیشتر

دانلود 8,400 تومان

گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه

گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه
گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی گل بابونه در قالب ورو و 23 صفحه مناسب برای گزار کاراموزی و یا گزارش بازدید

توضیحات بیشتر

دانلود 23,880 تومان

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال

گزارش بازدید از کارخانه قند چهارمحال
گزارش کار بازدید از کارخانه قند چهار محال در قالب ورد و 54 صفحه

توضیحات بیشتر

دانلود 23,760 تومان

گزارش بازدید از کارخانه کام اوران

گزارش بازدید از کارخانه کام اوران
• شركت كام آوران شهرسبز واقع در شهرستان كازرون در بهمن ماه 1387 تاسیس شده و تولید كننده انواع كیك بسكویت كلوچه نوشابه آبمیوه دوی پك ( cc180 و cc 280 ) آبمیوه قوطی حاوی پالپ میوه دلستر ماءالشعیر و فراورده های لبنی می باشد كه در چند فاز به بهره برداری رسیده است

توضیحات بیشتر

دانلود 30,000 تومان

قالب پاورپوینت زیبا رشته صنایع غذایی

قالب پاورپوینت زیبا رشته صنایع غذایی
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه، پروپوزال، سمینار و …

توضیحات بیشتر

دانلود 24,000 تومان

تحقیق در مورد خمیر بیسکویت

تحقیق در مورد خمیر بیسکویت
تحقیق در مورد خمیر بیسکویت فایل ورد خمیر بیسکویت کار تحقیقی خمیر بیسکویت تحقیق خمیر بیسکویت

توضیحات بیشتر

دانلود 4,800 تومان

تحقیق در مورد تولید روغن نباتی 56 ص

تحقیق در مورد تولید روغن نباتی 56 ص
تحقیق در مورد تولید روغن نباتی درقالب Word تعداد صفحه 56 قابل ویرایش

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت امنیت غذایی

پاورپوینت امنیت غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع امنیت غذایی، در قالب ppt و در 47 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، هدف نهایی کاربردی علم تغذیه، علوم و صنایع غذایی، آیا می توان تنها با علم تغذیه وضع سلامت جامعه را ارتقاء داد، امنیت غذای کلان، امنیت غذایی خانوار، عوامل تعیین کنندة امنیت غذایی خانوار، سنجش امنیت غذایی خانوار، الگوی غذایی مطلوب و کافی، ناامنی غذایی خانوار،

توضیحات بیشتر

دانلود 24,000 تومان

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی، در قالب pptx و در 53 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، تاریخچه پیدایش محصول، شمارة تعرفه گمرکی، شرایط واردات، بررسی و ارائه استاندارد، قیمت تولید داخلی و جهانی محصول، موارد مصرف و کاربرد شکلات، سروتونین، اهمیت استراتژیکی، وضعیت و جایگاه صنعت شیرینی و شکلات درایران چگونه است

توضیحات بیشتر

دانلود 16,800 تومان

پاورپوینت تاثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

پاورپوینت تاثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی
دانلود پاورپوینت با موضوع تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل فیتوکمیکال چیست؟، ماهیت فیتوکمیکالها، فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها، دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن، اثرات محرکهای پس از برداشت روی فیتوکمیکالها، محرکهای فیزیکی، اشعه گاما و ماوراء بنفش، محرکهای شیمیایی،

توضیحات بیشتر

دانلود 6,600 تومان

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی، در قالب ppt و در 58 اسلاید، قابل ویرایش، شامل عوامل استریلیزاسیون، فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون، گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی، انتخاب روش استریل كردن، پرتو دهی مواد غذایی، مزایای استفاده از پرتو، استفاده از روش تشعشع و پرتودهی، انواع پرتوهای مورد استفاده، پرتو ماو

توضیحات بیشتر

دانلود 16,800 تومان

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی، در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی، روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی، نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایین، انجماد، اثر انجماد بر میکروارگانیسمها، نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا، فرآیند حرارتی مورد استفاد

توضیحات بیشتر

دانلود 10,800 تومان

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تاریخچه كنسرو، ابداع روش كنسرو، مراحل كنسرو كردن، فرآورده های دامی، مواد اولیه نیمه آماده، وظایف اسیدها در مواد غذایی، درجه بندی مواد اولیه، جداكردن ناخالصیها، آماده كردن ماده اولیه، بلانچینگ، فرمولاسیون، پر كردن در بسته، خارج

توضیحات بیشتر

دانلود 14,400 تومان

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک
شیر بطور كلی عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاری از كلستروم می‌باشد و در اثر دوشش كامل حیوان سالم بدست می‌آید شیر و فرآورده‌های آن به همان سهولتی كه به مصرف می‌رسند تولید نمی‌گردند

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس
سوسیون‌ها (sausages) كه در ایران به سوسیس و كالباس مرسوم است به فرآورده‌های گوشتی اطلاق می‌شود كه حاوی نمك و چاشنی‌ها (seasoning) باشند

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP)

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP)
جی ام پی عبارت از روش های بهینه یا مطلوب تولید كه به منظور بالا بردن كیفیت و اطمینان از كارآیی فرآورده بكار می رود كاهش ضایعات و جلوگیری از خطرهای احتمالی در تولید نیز از فواید اجرای جی ام پی محسوب می گردد

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

دانلود تحقیق نوشابه

دانلود تحقیق نوشابه
نوشابه‌های گازدار از انواع بسیار زیادی تشكیل شده‌اند از قدیم‌الایام نوشابه‌های گازدار با طعم‌های مختلف تولید می‌شده كه حاصل از تغییرات آب معدنی گازدار است

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)
كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است كه در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد

توضیحات بیشتر

دانلود 21,600 تومان

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر
ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد از آن زمان بود كه علم و دانش دست به كار شد تا پنیرهایى بسازد كه از جهتى بهداشتى باشد و حداكثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
مفهوم اتمسفر اصلاح شده ( Modified atmosphere packaging ) برای كالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یك فرآورده غذایی توسط خلا، فشار گاز یا تراوایی كنترل شده بسته است كه بدی وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میكروبی كنترل می شود

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی
مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند، مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمك قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت كمتری نسبت به باكتری نیاز دارند

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی
مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک
در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی
عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ، به دو گروه می توان تقسیم نمود گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند این گروه را جایگزین نسبی چربی ها می نامند قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند گروه دوم شامل قوام دهنده هایی می شود که هم دارای

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر
اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رودشیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی
خشک کن فعال غیر مستقیم در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد خشک کن خورشید فعال مختلط دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار میگیرد

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو
خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت خامه

دانلود پاورپوینت خامه
خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی
استخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است در فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
کلمه Ultrasound از لفظ لاتین ultraبه معنی مافوق و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده است

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت شیر غنی شده

دانلود پاورپوینت شیر غنی شده
شیر سرشار از مواد معدنی مورد نیاز استخوان هاست شیر یك نوشیدنی بسیار مغذی است كه سرشار از كلسیم، پروتئین، ویتامین های گروه B ، خصوصاً ویتامین B2 بوده و برای سلامتی بدن لازم و ضروری است

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی به وسیله سرما
از بین بردن فلور میکروبی موجود در مواد غذائی به طور کامل ( استریلیزاسیون) و یا از بین بردن میکروارگانیسم های پاتوژن و خطرناک یا به عبارتی دیگر نابود کردن بخشی از فلوئور میکروبی ( پاستوریزاسیون)

توضیحات بیشتر

دانلود 31,200 تومان