محصولات دسته تغذیه
پکیج طلایی 16 سال کنکور ارشد علوم تغذیه از 1385 تا 1400
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه،پروپوزال ، سمینار و
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه، پروپوزال، سمینار و …
قالب های پاورپوینت جهت استفاده در جلسات دفاع رساله، پایان نامه، پروپوزال، سمینار و …
40 اسلاید و قابل ویرایش
قارچ
قارچ کامبوجا
ترکیبات کامبوجا
مهمترین خواص کامبوجا
عوارض ناشی از مصرف زیاد کمبوجا
قارچ کامبوجا
ترکیبات کامبوجا
نحوه مصرف کامبوجا
نکات مهم در استفاده از کامبوجا
مهمترین خواص کامبوجا
قارچ
قارچ کامبوجا
مهمترین خواص کامبوجا
نحوه مصرف کامبوجا
نکات مهم در استفاده از کامبوجا
طعم ها و مهمترین مارک های کمبوجا
عوارض ناشی از مصرف زیاد کمبوجا
قارچ کامبوجا
ترکیبات کامبوجا
مراحل تخمیر کامبوجا
مهمترین خواص کامبوجا
نحوه مصرف کامبوجا
کرونا
مبارزه با کرونا
تغذیه مناسب برای مبارزه با کرونا
اصول مهم تغذیه در مبتلایان به کرونا
اهمیت مصرف آب در تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا
فایده فوق العاده کلم برای بیماران کرونایی
سوپی که مانند دارو برای مبتلایان به کرونا است
کرونا
تغذیه مناسب
ایمنی بدن
غذاهای مناسب برای بیماران کرونایی
اصول مهم تغذیه در مبتلایان به کرونا
دانلود پاورپوینت با موضوع نارسایی قلبی، در قالب ppt و در 55 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تعریف نارسایی قلبی، اپیدمیولوژی، اتیولوژی، اتیولوژی، دلایل نارسایی بطن ها، پاتوژنز، مکانیسم های پایه نارسایی قلب، پاتوفیزیولوژی، معیارهای فرامینگهام برای تشخیص HF، انواع HF، نارسایی سیستولیک و دیاستولیک، تست های تشخیصی، مراحلHF، طبقه بندی انجمن قلب نیویورک
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها در نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان، در قالب ppt و در 76 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تغذیه در سنین مدرسه، ویژگیهای سنین دبستان، کلید های تغذیه دانش آموزان، اهمیت صرف صبحانه، وعده غذایی و میان وعده، عرضه موادغذایی در بوفه مدارس، رفتارهای تغذیه ای نامطلوب درکودکان سنین مدرسه
جوجه گوشتی، سویههایی از جوجههای مرغ و خروس میباشد که برای تولید گوشت، پرورش داده میشوند
قارچ گانودرما بر گلبولهای سفید و عملکرد دستگاه ایمنی تأثیر میگذارد بااینحال برای مشخصشدن میزان این تأثیر به مطالعات بیشتری نیاز است
در این علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص بیژلوژی و شیمی فیزیك مورد بحث قرار می گیرند ضمناً ویژگیهایی مانند منظره ،بو،طعم ،مزه مواد غذایی و همچنین تركیبات سازنده مواد غذایی و دگرگونی این تركیبات مورد استفاده بررسی می باش
غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد
عملی كه در طی آن مقداری غذا به منظور رفع نیازهای بدن مورد استفاده قرار می گیرد تا انرژی آن صرف انجام كارهای مختلف می شود ،تغذیه نام دارد
درنوجوانی افزایش نیاز به دلیل روند سریع رشد وتکامل تغییر شیوه زندگی وعادات غذایی شرایط خاص دوران نوجوانی(مثل فعالیت های شدید ورزشی یا بی حرکتی طولانی) بلوغ و تغییرات خلقی نیازهای تغذیه ای در نوجوانی
اصطلاح غذاهای عملی نوعی از کرنش های باکتریایی و محصولاتی با منشأ گیاهی و حیوانی حاوی اجزای فیزیولوژیکی فعال را که برای سلامتی انسان و کاهش ریسک بیماری های مزمن مفید است در بر می گیرد پروبیوتیک ها، پریبیوتیک ها و آنتی اکسیدانت ها به عنوان نمونه هایی در میان شناخته شده ترین اجزای عملی قرار داشته و می توان این مواد را با روش های بیوتکنولوژی و استخر
یكی از مهمترین عوامل شكل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه استاین عادات از بدو تولد در درون خانواده شكل میگیرد و مجموعه عواملی كه این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است
دانلود فایل تحقیفق در مورد تغذیه و نیاز انسان به تغذیه در قالب ورد و قابل ویرایش
دانلود پاورپوینت درباره دیابت و همراه با توضیحات کامل
کتاب جامع ویتامین ها و مواد معدنی
کتاب لاغری سریع و آسان
روشى جدید و نوین در بازیابی سلامت تن و روان
تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی
خلاصه
خصوصیات فیزیکی و حسی نمونه های بستنی که شیر خشک بدون چربی با 0، 25، 50، 75 یا 100٪ ایزوله پروتئین سویا (SPI) جایگزین شد، مورد بررسی قرار گرفت افزایش غلظت SPI باعث افزایش ویسکوزیته و سختی نمونه بستنی شد و همچنین نسبت به بستنی شاهد دارای رنگ تیره تر بود خصوصیات آب شدن نمونه بستنی ن
مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباط كلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین ها منابع فارسی و انگلیسی دارد ارجاع و پاورقی استاندارد دارد رفرنس دهی استاندارد دارد کاملترین در سطح اینترنت، دارای تحقیقات انجام شده در زمینه تحقیق گارانتی بازگشت وجه دارد
دانلود پاورپوینت تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
بررسی تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
پاورپوینت جامع و کامل تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
کاملترین پاورپوینت تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
پکیج پاورپوینت تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
مقاله تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
تحقیق تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
دانلود پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
بررسی تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
پاورپوینت جامع و کامل تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
کاملترین پاورپوینت تغذیه درنوجوانان، بزرگسالان و سالمندان و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها
پکیج
دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
بررسی نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
پاورپوینت جامع و کامل نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
کاملترین پاورپوینت نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
پکیج پاورپوینت نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
مقاله نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
تحقیق نقش تغذیه در رشد و سلامت انسان
دانلود پاورپوینت عدم تعادل پتاسیم در بدن
بررسی عدم تعادل پتاسیم در بدن
پاورپوینت جامع و کامل عدم تعادل پتاسیم در بدن
کاملترین پاورپوینت عدم تعادل پتاسیم در بدن
پکیج پاورپوینت عدم تعادل پتاسیم در بدن
مقاله عدم تعادل پتاسیم در بدن
تحقیق عدم تعادل پتاسیم در بدن
فایل پاورپوینت با موضوع بیسکویت و هر آنچه در مورد آندر حجم 34 اسلاید قابل ویرایش
زخم معده
اثنی عشر
زخم های گوارشی
اقدامات درمانی
مجموعه ای کوتاه اما آموزنده برای بهتر زیستن
دو کتاب پی دی اف درباره آشپزی
تغذیه
مواد تشکیل دهنده غذا
پروتئین ها
چربی ها
کربوهیدراتها
ویتامین ها
مواد معدنی آب
هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارددر واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند
ریزمغذیها شامل ویتامین و املاحمیباشند كه در مقایسه با كربوهیدراتها،پروتئینها و چربیها به مقادیر جزئیبرای فرآیندهای متابولیكی بدنضروری هستند بدن انسان برای انجام فعالیت های حیاتی به مقدار اندکی ویتامین ها و املاح نیاز دارد کمبود این مواد که به آنها ریز مغذی می گویند عوارض زیادی را برای فرد و جامعه به دنبال دارد این مواد مغذی دارای نق
دلایل هیپوگلیسمی
کنترل دقیق قند خون
انواع انسولین
خصوصیات انسولین
دیابت چیست
انواع دیابت کدام است
انواع بیماری دیابت
دیابت حاملگی
دیابت باعلل متفرقه
آیا دیابت درمان دارد
علائم اولیه ی دیابت چیست
چه كسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند
آیا دیابت قابل پیشگیری است
فناوری نانو به تکنیک طراحی، توصیف، تولید و کاربرد ساختار، ابزار و سیستم ها در مقیاس نانو اطلاق می شود
تغذیه و هرم غذایی
تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی و نقش محرکهای پس از برداشت
تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی
ماهیت فیتوکمیکالها
فیتوکمیکالها
فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها
اثرات محرکهای پس از برداشت روی فیتوکمیکالها
و
پیشینه تحقیق ارتباط كلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین ها
1 تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تكامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید
علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است مواد غذائی به 6 دسته اصلی كربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یك