محصولات دسته دام و طیور
پاورپوینت نژادهای گاو گوشتی
پرورش گاو
هلشتاین
فرزین
جرسی
گرنزی
براون سوئیس
آِیر شایر
آبریدن
آنگوس
هرد فورد
شاروله
تولید مثل
گاو شیری
کنترل تولید مثل در گاو شیری
آنستروس (anestrus)
اخته کردن کردن
ایمنومودیولاسیون
بیوتکنولوژی در خوراک دام
اصلاح نژاد
دامهای اهلی
بیماریهای ژنتیکی گله
در گاوداریهای بزرگ و صنعتی شیری كه نژادهای خالص اصلاح شده پرورش و تكثیر میشوند، مدیران گاوداری افزونبر توجه به صفت با اهمیت تولید شیر، به طور همزمان به صفت تیپ بدنی گاو نیز توجه خاصی داشته و به طور جدیدر جهت آن كوشش مینمایند زمانی كه صحبت از انتخاب برای تیپ بدنی میشود، هدف دستیابی به تیپ مناسب درگاواز جهت خصوصیات نژادی، تولیدی و سلامت حیوان برای ب
سیكل ، پرورش ، ماهی قزل آلای رنگین كمان ، زیست شناسی ماهی قزل آلا ، بیماریهای ماهیان ، زمان رهاسازی بچه ماهی ها
تاریخچه پرورش ماهی به دو هزار سال قبل از میلاد برمیگردد كه اولین بار در حین به این كار پرداختند كه در عهدنامهی چین به پرورش ماهی كپور و قزلآلا تاكید شده است
آبزیان به موداتی گفته می شود كه در آب های شیرین ، نیمه شیرین و شور زندگی می كنند و به دو دسته ی گیاهان و جانوران آبزی تقسیم می شوند
آنیزاکیس Anisakis از خانواده آسکاریده بوده و انگل اصلی پستانداران دریایی هستند ¨آبزیان دیگرمثل قزل آلا، شیرماهی،ماهی آزاد،کاد،میگو وماهی خالخالی به عنوان میزبان واسط انتقالی وانسان میزبان اتفاقی انسان (بن بست بیولوژیک) است
متداول ترین روش برای پرورش مصنوعی ملکه روش دولیتل می باشد در این روش ابتدا حجره های مومی مصنوعی را با استفاده از قالب های مخصوص تهیه و روی قاب پیوند به صورت عمودی چسبانده می شود
این طرح جهت پرواربندی گوسفند بلوچی در نظر گرفته شده است بطوری که نیمی از نیاز غذایی دام به صورت دستی و نیم دیگر با چرا در مراتع خوب تامین گردد
گاو پستانداری است سمدار، نشخوارکننده و تهیشاخ از راسته زوجسمان، از خانواده گاوسانان
رشد ماهیان و عواملی که روند رشد تحت تأثیر آنهاست برای پرورش دهنده ماهی ، در درجه اول اهمیت قرار دارند زیرا حداکثر رشد ماهی در حداقل مدت زمان با حداقل مقدار غذا ، هدف اصلی اوست ماهی جانوری خونسرد است و جهت حفظ درجه حرارت بدن خود ، مجبور به صرف انرژی نیست
دانلود پاورپوینت با عنوان اهمیت و کاربرد مایکوتوکسین بایندر در صنعت دامپروری در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 36 اسلاید شامل مایکوتوکسین ها چه هستند؟، معمولترین مایکوتوکسین ها، مایکوتوکسین های اساسی، مایکوتوکسین های کم اهمیت، روش های کشف مایکوتوکسین، کاهش آلودگی به مایکوتوکسین، ستراتژی کاهش مایکوتوکسین، مایکوتوکسین بایندرها، عوامل جذب کننده مایکو
دانلود پاورپوینت با عنوان آلودگی به واروا در زنبوران عسل در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 55 اسلاید شامل تكثیر واروا، شكل شناسی، محل انگل واروا، غذای واروا، دوره تخمگذاری واروا، دوره تكاملی واروا، دوره زندگی واروا، بیماریزایی روی زنبوران بالغ، مبارزه با واروا، تخمین دوره ای جمعیت واروا، آستانه درمان، شمارش روی زنبوران، شمارش با پودر شكر، تخمین شف
دانلود پاورپوینت با عنوان الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 42 اسلاید شامل الگوریتم کلونی زنبورعسل مصنوعی، وجود ویژگی های هوش جمعی در زنبورها، انواع زنبورها، فرآیند های انتخاب در الگوریتم کلونی زنبور عسل مصنوعی، حرکت زنبورهای ناظر، زنبورهای پیشاهنگ، معرفی چند الگوریتم بهینه شده کلونی زنبورعسل در محیط پیوسته، الگوریت
دانلود پاورپوینت با عنوان آدیپوکین ها در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 52 اسلاید شامل مقدمه، تشکیلات و ساختمان بافت چربی، انواع سلولی در بافت چربی سفید، تولیدات و ترشحات بافت چربی، آدیپوکینها و فاکتورهای پروتئینی ترشح شده از بافت چربی، بافت چربی سفید، هوموستازی انرژی با تعادل ایمنی مرتبط می باشد، لپتین، نقش لپتین، آدیپونکتین، آدیپونکتین و هوموستا
دامپروری
شاخ سوزی
شاخ بری
سم چینی
پشم چینی
بیماری آنفلونزای پرندگان نوعی از آنفلونزای A می باشد که در جمعیت حیوانات بخصوص ماکیان (بیماری در سایر حیوانات نظیر خوک ، سگ ، گربه و نیز دیده شده است) ایجاد می گردد و می تواند در انسان نیز موجب ایجاد نوع حاد با مرگ و میر بالا شود سویه H5N1 که توانایی ایجاد فرم حاد بیماری را در انسان دارد اخیرا در جمهوری روسیه و قزاقستان در بین پرندگان شیوع یافت
فلا مینگو ها
پرندگان بیابانی
باد کوبه
آنقوت
اردک سر سفید
خوتکا
گیلار
جغد کوچک
شاه بوف
جغد تالابی
بوف برفی
جغد انبار
جغد شاخ دار
قو
قو ی گنک
جغد شاخی
پلیکان خاکستری
پلیکان سفید
هد هد شانه بسر
پرستو
تیره با کلان ها
شاه طوطی
کرکس
عقاب مار خور
عقاب خال دار
شاهین
شاه باز
کبک چپل
قرقاول
تیهو
جیرفتی
بلدر چین
کبک معمولی
ک
اسبها دارای خصوصیات و احساسات فردی هستند آنها موجوداتی میکانیکی با مجموعه ای از الگوهای رفتاری نیستند ، پس عادات بدی را در زمان های مختلف از خود نشان می دهند عادات بد عموما نتیجه شرایط تعلیمی یا وضعیتی است اسبها با رفتار بد به دنیا نیامده اند این ما انسانها هستیم که گاهی این رفتارها را به آنها تحمیل می کنیم
دانلود پاورپوینت تکنیک های تولید مثلی در دام
بررسی تکنیک های تولید مثلی در دام
پاورپوینت جامع و کامل تکنیک های تولید مثلی در دام
کاملترین پاورپوینت تکنیک های تولید مثلی در دام
پکیج پاورپوینت تکنیک های تولید مثلی در دام
مقاله تکنیک های تولید مثلی در دام
تحقیق تکنیک های تولید مثلی در دام
خلاصه طرح
موضوع طرح جمع آوری شیر
دستگاه صادره كننده مجوز وزارت جهاد كشاورزی
ظرفیت اسمی تولیدات 8500 كیلوگرم در روز
نوع تولیدات جمع آوری شیر
تعداد شاغلین 7 نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح
سرمایه گذاری كل طرح 125033 میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت 121458 میلیون ریال
سرمایه در گردش 3576 میلیون ریال
درآمد سالیانه 950 میلیون ر
فسفر
گاوهای شیری
هورمون پاراتورمون
احتیاجات غذایی فسفر
ضریب جذبی فسفر
مقاله دامپروری و تولید با عنوان پرورش و تولید میگو در فرمت ورد در 17 صفحه
بوقلمون
تاریخچه اهلی شدن بوقلمون
تاریخچه نگهداری یوقلمون در ایران
گوشت بوقلمون
اهلی کردن اسب
روش طبیعی زندگی اسب
برخی وجوه تمایز و مشخصات اسب
پرورش اسب
بهترین غذا برای اسب
مدیریت پرورش اسب
انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها
تنش گرمایی در گاو شیری یکی از مهمترین علت های کاهش تولید و باروری در ماه های گرم سال می باشد
این مشکل به صورت کاهش در مقدار تولید شیر و کاهش گوساله زایی به ازای هر باروری آشکار می شود
اهداف تصفیه فاضلاب
مشخصه های کیفی فاضلاب
روشهای تصفیه
انعقاد
متداولترین مواد منعقد کننده مصرفی
مروری برکارهای انجام شده
آزمایشات انجام شده
هدف دستیابی به تیپ مناسب درگاو از جهت خصوصیات نژادی، تولیدی و سلامت حیوان برای باقی ماندن در گله است
از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان میتوان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود معمولا هرگرم چربی خالص 93 كیلوكالری انرژی تولید میكند و در مقایسه با سایر مواد انرژیزا چربیهای قابل هضم 235 برابر بیشتر از كربوهیدراتها و پروتئینهای قابل هضم انرژی تولید میكند این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیا
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در كمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد
بررسی فیزیولوژی دستگاه تنفسی در طیور
در طول تکامل جنینی در طیور تخمگذار ، سه عامل اصلی برای تبادل گازها وجود دارد
غشای کهر ریوآلانتوئیک (CAM) (chorioallantonic membrane)
موضوع این مقاله بررسی بهترین منابع مواد غذائی و ویتامین ها ، احتیاجات متداول برای تولید و تجربیات تغذیه ای برای مشخص شدن این احتیاجات و بالا بردن سطح تولید و سلامتی گاو شیری است
نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد
برانگوس
منشاء آن کشور آمریکا می باشد و از تلاقی براهمن و آنگوس می باشد که سه هشتم خصوصیات نژاد براهمن و پنج هشتم خصوصیات نزاد آنگوس را دارا است رنگ بدن سیاه یکدست می باشد و قابلیت عادت پذیری بالایی به شرایط آب و هوایی را دارد
انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای ساردین ، شاه ماهی ،تون ، آنچوی و امثال آن با ترکیبات مختلف در بازار جهانی وجود دارد مقدار پروتئین و اسید آمینه های پودر ماهی بسته به نوع ماهی تهیه شده از آن مختلف است و لی به طور کلی مقدار پروتئین پودر ماهی مرغوب نباید کمتر از 55 درصد باشد
این گونه در تمام كشورهای زیتون خیز حاشیه دریای مدیترانه وجود دارد و در سمت شرق تا هندوستان و در سمت غرب تا جزایر قناری مشاهده می شود این آفت در مناطقی كه میوه زیتون بومی نیست و زیتون به عنوان یگ گیاه جدید معرفی می شود (آمریكای جنوبی و مركزی، كالیفرنیا، آریزونا، مكزیك، السالوادور و امریكای جنوبی،آرژانتین، شیلی، پرو، اروگوئه، آسیای مركزی(چین) و ا
منشع اصلی بوقلمون از آمریكای لاتین و مكزیك بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهای وحشی كه قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد كه هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگ
یک نژاد شیری محسوب میشود که موطن آن شهرستان سراب در آذربایجان شرقی است این گاوها به رنگ زرد آهویی تا قهوه ای تیره دیده شده اند وشاخهایی کوتاه و سیاه رنگ دارند
درمان عفونتها، وقت گیر و داروهای مورد نیاز هزینه بر می باشند ،از این رو پیشگیری از مشكلات ناف در مورد گوساله های تازه متولد شده مورد توجه بسیاری واقع شده است در یك مطالعه دانشگاهی در مورد ضدعفونی كردن ناف، گوساله هایی كه ناف آنها ضد عفونی نشده بود، میزان مرگ و میر 18 درصدی داشتند و در مقابل گوساله هایی كه ناف آنهاضدعفونی شده بود در حدود 7 درصد مرگ
ضایعات سرپشم حیوانی حاصل از فرآیند كردن چرم، این مقدار تا 7 الی 8 درصد جیره میباشد همچنین نتایج آزمایشات متعدد حاكی از این است كه كاربرد ضایعات چرم در تغذیه جوجههای گوشتی، هیچگونه اثر بیماری زایی در كیفیت گوشت تولیدی، ایجاد نمیكند
جوجه به دلیل نداشتن پر و ضعیف بودن بسیار حساس میباشد و باید توجه بیشتری به جوجه کرد آسیب هایی که به جوجه در ابتدای ورود میخورد تا انتهای دوره گریبانگیر مرغدار میماند
طرح فوق طرح پرورش 300 راس گاو شیری همراه با زراعت در زمینی به مساحت 150 هكتار بوده كه هدف از آن تولید شیر ،تلیسه و محصولات زراعی است این طرح در سال پنجم توانایی تولید 1843200 كیلوگرم شیر، 85 عدد تلیسه فروشی و مقداری محصولات زراعی مازاد خواهد داشت
عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازی میشود عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیك بستهبندی میشود
مدیریت گوساله ها در سه ماه اول بسیار مهم است زیرا در این مدت حیوان دوره ی تولد، ارتبات با محیط مصرف آغوز وشیر خوارگی را تجربه می کند از طرف دیگر وضعیت فیزیولوژیکی حیوان در این دوره ازجنبه های حائز اهمیت می باشد که شامل توانائی جذب مولکولهای درشت ایمنوگلوبین در روده ، توانائی هضم بالای چربی و ساکارید ها بدون عارضه ی متابولیسمی، مستعد بودن حیوان به
نیترات ترکیبی است شیمیایی که به صورت طبیعی در ساختار بدن موجود زنده نیز تولید میشودبرای گیاهان منبع مهم نیتروژن برای پروتئین سازی بحساب می آیدبرای باکتریها نیز به عنوان منبع نیتروژنی استفاده میشود باکتریهای دستگاه گوارش در تک معده ایها و نشخوار کنندگان (چند معده ایها) از نیترات موجود در آب و غذای مصرفی استفاده میکنند
برای رسیدن به جوجه های گوشتی با رشد سریع ، تخم مرغهای قابل جوجه کشی مطلوب ، مرغهای مادر در طول دوره تولید بایستی دائما از نظر وزن ، اندازه و همچنین وزن بدن مرغهای مادر مولد کنترل گردند زیرا یکی از فاکتورهای اصلی انتخاب در آمیخته های گوشتی در سال های اخیر وزن تخم مرغ است
در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت ، تهویه ، بهداشت و بالاخره جایگاه حداكثر نتیجه مطلوب حائز شود
حرارت حرارت در هفته های مختلف باید به قرار زیر باشد