کافه مقاله

کافه مقاله

به فروشگاه ما خوش آمدید.

دانلود تحقیق کاربرد معادلات پیوستگی، مدلی برای احتراق سوخت های دوپایه

دانلود تحقیق کاربرد معادلات پیوستگی، مدلی برای احتراق سوخت های دوپایه
در این مقاله مدلی برای احتراق سوختهای دوپایه بررسی می گردد تا ارتباط سرعت سوزش با فشار محفظه، دمای ناحیة FIZZ ZONE و مقدار انرژی سوخت مشخص گردد
دسته: مکانیک
بازدید: 50 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 91 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16

قیمت فایل: 23,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

چكیده:

سوختهای دوپایه مواد همگنی هستند كه از اختلاط نیتروسلولز و نیتروگلیسیرین (باجایگیری مولكول های نیتروگلیسرین روی زنجیره های مولكولی نیتروسلولز ) و اندكی افزودنی های دیگر بدست می آیند و یك مخلوط همگن را شكل می دهند. هر دو جزء اصلی سوختهای دوپایه قابل انفجار می باشند. در این نوع سوختهای جامد توزیع سوخت و اكسیدان كاملا" همگن و یكنواخت است، یعنی دركنار هر واحد ساختمانی از سوخت یك مولكول از اكسیدان می باشد تا فرآیند احتراق انجام گیرد. شرایط حاكم بر احتراق در ارتباط مستقیم با پارامترهایی مانند سرعت سوزش، انرژی سوخت و دمای نواحی احتراق می باشد. در این مقاله مدلی برای احتراق سوختهای دوپایه بررسی می گردد تا ارتباط سرعت سوزش با فشار محفظه، دمای ناحیة FIZZ ZONE و مقدار انرژی سوخت مشخص گردد.

1- مقدمه

احتراق واكنش بین دو جزء سوخت و اكسید كننده است كه با آزاد سازی انرژی همراه می باشد. در فرآیند احتراق، ناحیه ای از سوخت كه در آن واكنش های شیمیایی رخ می دهد و با مصرف شدن مولكول های سوخت ( Reactant) مولكول های محصولات ناشی از احتراق ( Product ) تولید می شوند، ناحیة شعله (جبهه شعله یا موج احتراقی Flame front) نام دارد. در این ناحیه واكنش های سریع شیمیایی موجب آزاد شدن نور و حرارت می گردد.

فرآیند احتراق بر اساس نحوة شكل گیری شعلة آن، شامل دو نوع كلی زیر است :

  • شعلة Premixed: در این شعله، مواد سوخت و اكسید كننده قبل از رسیدن به جبهه احتراق بطور كامل با یكدیگر مخلوط (حالت پیش مخلوط )می شوند.
  • شعلة Diffusion: دراین شعله اجزاء در حین عبور از ناحیة شعله در یكدیگر منتشر و مخلوط می شوند.

سوختهای دوپایه از اجزاء نیتروسلولز و نیتروگلیسیرین تشكیل شده اند كه به دلیل هموژن بودن آنها شعلة Premixed را ایجاد می كنند. كاربرد این سوختها از دهة 1940 میلادی توسعه یافته و تاكنون ادامه دارد.

از احتراق سوختهای دوپایه چند ناحیه احتراقی تشكیل می گردد كه در شكل (1) نواحی مختلف حاصل از سوزش سوخت های دوپایه نشان داده شده است. در احتراق این نوع از سوختها پنج ناحیه جداگانه تشكیل می شود. كه دوناحیه در فاز جامد وسه ناحیه آن در فاز گاز قرار دارد. نواحی فاز جامد عبارتند از ناحیه پیش گرم (Preheated  Zone) و ناحیه خمیری 

قیمت فایل: 23,400 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر